Kadromuz


Güzel ve sevecen kadromuz. (Benim Düşüncelerim 😀 )

 ÇEVİRMENLER

  • Useless : Sitenin Kurucusu. ATG + Thief serilerinin çevirmeni.

Görevleri :

  1. İletişim menüsünden gönderilen mesajlara cevap verir.
  2. Bölümleri diğer çevirmenlerden alıp düzenleyicilere iletir. (Shura’s Wrath hariç.)
  3. Düzenleyicilerden aldığı bölümleri yayınlar.
  4. Bölümlere önceki sonraki bölüm linkleri ekler.
  5. Menüleri düzenler.
  6. Yeni çevirmenleri aç bir kurdun et araması gibi arar.
  7. Atg + Thief çevirir.
  8. Bahane Bulmak.

Karakteri : Sitenin yüzü olan Useless garip biridir. Neredeyse hiç sinirlenmez. Kameraya oynar hıyarın tekidir. Renkli bir kişiliği olan Useless Dota ve benzeri moba oyunlarını oynamayı sever. Bölüm Kitleme sanatında İlahi Alemdedir.Efsaneye göre Yusaince00 ile 2 yıldır süren gizli bir ilişkileri var.Söylenenlere göre YuuSHa’dan Bahane Bulma eğitimi görüyor.

  • Sora : ATG çevirmeni.

Görevleri :

  1. ATG çevirmek.
  2. Bölümü teslim etmek.

Karakteri : Sora sitenin yardımsever isimlerinden biridir. Novel okuyacağı zaman hiç bölüm çevirmese de işleri olmadığı sürece aksatmadan bölümlerini teslim eder. Useless’ın özel “Bölüm Kitleme Sanatına” karşı bizzat kendi “Kitleme Kalkanı” tekniğini geliştirmiş ve bu teknikle çok tehlikeli bölüm kitlemelerinden korunmuştur.

  • mercanerr ATG çevirmeni.

Görevleri :

  1. ATG çevirmek.
  2. Bölümü teslim etmek.

Karakteri : Sitenin yardımsever isimlerinden biridir. Müsait olduğu zaman bölüm verin bana bölüm çevireceğim okuyucular merakla bekliyor diyebilir. Efsanelere göre  Geass’dan daha güçlü olan özel gücü vardır ve bu sayede Useless’ın özel “Bölüm Kitleme Sanatını” kullanarak akademik çevirileri kendine kitlettirip para kazanabilir. Bölümleri teslim etme şekli çok özeldir. Son zamana kadar bekledikten sonra çevirir. Yorum fetişi olan 3 çevirmenden biridir. Aldığı gaza göre daha fazla bölüm çevirebilir.

  • Yusaince00 : Shura’s Wrath + Arifureta çevirmeni.

Görevleri :

  1. Shura’s Wrath ile ilgili herşey le ilgilenmek.
  2. Rakip sitemiz ile ilgili işlerin(MGA-Gordion) çoğuyla ilgilenmek.
  3. Bahane bulmak.
  4. Rakip ve bizim sitemizde düzenleyici yokken düzenleme yapmak ve bölüm atmak.
  5. Site Adminlerinden biridir ama bölüm atmak dışında hiçbir işe yaramaz.

Karakteri : Ekim ayının en iyi çevirmeni olan Yusaince00 yorum fetişi olan 3 çevirmenden biridir. Yorum arttıkça potansiyelini ortaya çıkarır. Kendi geliştirdiği 2 özel yeteneği vardır. Bunlar yüzünden bazen bölümler gecikebilir. Bu özel yetenekler “İlahi Poşet Taşıma Sanatı” ve “Kutsal Bahane Bulma Sanatı”‘dır. Garip bir kişiliği olan çevirmenimiz bazen yaşından dolayı varlığını açıkça belli edebilir. Efsaneye göre Useless ile aralarında gizli ve yasak bir ilişki var.

  • YuusHa : Forsaken Hero çevirmeni.

Görevleri :

  1. Forsaken çevirmek.
  2. Yorumlardan güç almak.
  3. Diğer çevirmenlere neşe ve güç vermek.

Karakteri : Yuusha yorum fetişi olan son çevirmendir. Kendi geliştirdiği ve Yusaince00’ınkinden bile daha muhteşem olan “İlahi Bahane Oluşturma Sanatı” sayesinde istediği zaman bir bahane bularak kayıplara karışabilir. Yorum sayısı ve aldığı Gaz arttıkça verdiği bölüm sayısı artar. Eğlenceli ve zeki kişiliği olan Yuusha ekibin göz bebeğidir. Kısa emeklilik sürecinden önce tüm serilere ismini yazdırmış ve herkese yardım etmiştir.

  • Bunji Kugashira : Re : Monster çevirmeni

Görevleri :

  1. Re : Monster çevirmek
  2. Bilinmiyor.

Karakteri : Hakkında çok az şey bilinen Bunji Kugashira rakip sitemizin yeni göz bebeği olan Ratel’in kuzenidir. Efsanevi Kuzen Kombosunu oluşturan bu 2 çevirmen Türkçe Novel dünyasına geç girselerde adlarını altın harflerle yazdırmaya adaylar.

  • Alamancı : Ne olursa yaparım çevirmeni.

Görevleri :

  1. Serilere yardım etmek.
  2. Engin tecrübeleriyle diğerlerine destekte bulunmak.

Karakteri : Gizemli çevirmen Alamancı zamanı olduğunda herkese yardım eden güzel bir insandır. “Ne olursa Yaparım Sanatında” Egemen alemdedir.

  • TROLL KİNG : Assassin Landlord çevirmeni.

Görevleri :

  1. Assassin Landlord çevirmek.
  2. Trollemek.
  3. Anti Useless Saldırıları düzenlemek.

Karakteri : Efsanevi Troll ülkesinin kralı olan TROLL KİNG sitenin kurucusu Useless’in ev arkadaşı ve en zor idare edilen çevirmendir. Çoğu zaman kendine özel “Konsantrasyon Bozma Sanatı” ve “İlahi Troll Saldırı Sanatı”  ile birlikte Useless’in korkulu rüyası haline gelir. Her türlü trolleme becerisi olan çevirmenimiz bölümlerine koyduğu şekiller ile ün yapmıştır.

  • Roromiya : ATG çevirmeni.

Görevleri :

  1. ATG çevirmek.
  2. ???
  3. ???
  4. ???

Karakteri : En gizemli çevirmen olan Roromiya hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmez. Gölgelerde çalışır ve varlığını belli etmeden bölüm atar. Kalitesi sayesinde göz kamaştıran Roromiya attığı az bölümle bile birçok hayran kazanmıştır.

  • bay_m : Shadow Rouge çevirmeni.

Görevleri :

  1. Shadow Rouge çevirmek.
  2. Yeni olduğundan kendini geliştirmek.

Karakteri : En yeni çevirmenimiz olan bay_m bu alemde oldukça yenidir. Geçici süreliğine bizimle birlikte olacak olsa da yinede severiz kendisini. Onun yüzünden başka çeviri siteleri ile aramızda tartışmalar çıksa da inatla Shadow Rouge çevirmek ve bir süre devam ettirmek istedi.

 

  • Calosa : Steller Transformation çevirmeni.

Görevleri:

  1. Steller Transformation çevirmek.
  2. Bebelik yapmak.
  3. Kız fotoğrafları atmak.
  4. Useless’ı sık boğaz etmek.
  5. Yusaince00 ile kanka olmak.

Karakteri : Calosa oldukça garip bir kişiliğe sahip mavi gözleri olan ( ilgilenenlere) bir çevirmenimizdir. İngilizce bilmese de okuyucularım beni bekler diyen grubun lideri olan Calosa translate programlarını özümseyerek geliştirdiği “Colasrate” diğer adıyla “Baranslate” tekniğiyle çevirilerini yapar ve sizlerle paylaştırır. kendisine buradan öpücükler yolluyoruz.

 Düzenleyiciler

  • 1ghostdreamer : Efsanevi Düzenleme Keşişi

Görevleri :

  1. Tüm serilerle ilgilenmek.
  2. Yorumlardan güç almak.
  3. Çevirmen aramak.

Karakteri : Türkçesiyle göz kamaştıran düzenleyicimiz herkes tarafından sevilir. Roromiya’yı sitemize kazandıran kişidir. Hobileri dizi izlerken bölüm aralarında düzenleme yapmaktır. Bölüm açığı çeken düzenleyicimiz ne kadar bölüm atarsak atalım şikayet etmeden 1. sınıf becerileriyle çevirileri bambaşka bir boyuta taşır.

  • Rising Grey : Yılmaz Düzenleme Canavarı

Görevleri :

  1. Tüm serilerle ilgilenmek.
  2. Başka sitelerdeki çevirmenlere destek vermek.
  3. Çeviri açlığı çekmek.

Karakteri : Ekibimize son katılan üye olmasına rağmen kısa süre içinde saygınlığımızı kazanan birisidir. Gecelere kadar bölüm bekleyip kısa sürede düzenler. Efsanelere göre tek rakibi 1ghostdreamerdır.

 

Ne Olursa Yaparımcılar

 

  • AOİ SHUU : Ne Olursa Yapan Elaman.

Görevleri :

  1. En iyi Çevirmen Ödüllerini hazırlamak.
  2. Resimlere edit yapmak.
  3. Bölümlere sonraki önceki bölüm linklerini eklemek.
  4. Evrenin Hazinesi adlı eseri yazmak.
  5. Yeni eklenen bölümlerin linklerini bölümler kısmına eklemek.
  6. Kendi sitesinin reklamını yapmak.
  7. Her gün sapık gibi Useless’a iş atmak.
  8. Netim yok diyip Google Hangouts’dan mesaj atmak.

Karakteri : Aoi çok çarpıcı karakteri ile öne çıkan bir arkadaşımızdır. Kendi geliştirdiği “Yardım Çağrısı” yeteneğini kullanarak her türlü yardımı çağırabilir. “Efsanevi Yardımsever İnsan” lakabına sahip Aoi herkesten gelen isteği karşılık BEKLEMEDEN yapar. Onun efsanevi yardımlarına aç olan kadromuz her zaman onun yerini korur ve isteklerini başkalarından önce ona yaptırarak onu sevindirir. İyiki varsın Aoi seni seviyoruz 😀

Genel içinde yayınlandı

Kadromuz” üzerine 26 yorum

  1. Hausdhshsjsjdbbd troll herifler sizi okurken iyi sırıttım. İyi ki varsınız dostlar çeviriler de ve düzenleme de tüm emeği geçen dostlarıma en içten teşekkürlerimi sunarım

    Beğen

  2. Elinize sağlık hepinizin de.??? serisi yeni seri mi? Geçen günlerde shadow rogue çevrilecek diye yazı okudum sanki(yanılıyor da olabilirim).

    Beğen

    1. Şimdi çok garip o olay 😀 ilk başta yorum attı mesaj attım cevap atmadınız diye ama bana kmse mesaj atmadı iletişimden sonra düşündüm belkı diğer steye atmıştır ben ona attım konuşştuk. çeviri yapcam dedı. re monster dedi. tamam deıdm 1 – 2 gun gectı baktım lms cevırıyor sordum senle o aynı mı. dedı monster cevırcek kuzenım. yanı ben ona mesaj atmadan 1 – 2 gun once dıger sıte almıs buyuk ıhtımal sorma bende pısmanım alamadım lms yı 😀

      Beğen

  3. Niye ben yokum laannnnnnn orada var yaaa burayı satarım benide ekleeeeeeeeee Orkiiiiiiiiiiiiii 😀 😀

    Beğen

  4. Oh güzel eklenmişim 😀 “Netim yok diyip Google Hangouts’dan mesaj atmak.” Buna acaip güldüm 😀

    Beğen

Yorum bırakın