Virtual World The Legendary Thief ­ 91.Bölüm Titanların Savaşı ( Cesaret Müsabakası – 20 )


 

Çeviri için Useless1, kontrol  ve edit için Wertyul arkadaşımıza teşekkürler. Keyifli okumalar…

Önceki Bölüm                                                          Sonraki bölüm

Ertesi sabah uyandığımda güneş çoktan parlıyordu. Pencere kalın bir buz tabakasıyla kaplanmıştı ve dışarıda ki yayalar bu modern kalabalık şehirde işe gidiyorlardı.

Telefonuma baktım ve saatin 7.30 olduğunu gördüm. Yarım saat sonra turnuva başlayacaktı. Birincinin kazanacağı 500.000 RMB (236.932 TL) benim hedefimdi. Gelecekte birilerine bağlı kalmadan ev alıp biriyle evlenebilmek için o 500.000 RMB (236.932 TL)yi ne olursa olsun almam gerekiyordu.

Odamdan daha yeni çıktığımda beni yemek için çağırmaya gelen Xue Han ile karşılaştım. Benim çoktan uyandığımı görünce gülümsedi ve ” Turnuva yakında başlayacak. Çabuk kendini yıka ve yemek ye.” Dedi. (Ç.N: kirpik meselesini unutmuş 😀 )

Xu Lin Ve Xin Yu çoktan oyuna girmişlerdi. Aceleyle kahvaltımı yaptım ve oyuna girdim. Saat 7.50 olmuştu tam zamanında gelmiştim.

Kısa bir süre sonra sistem mesajı gözüktü.

Sistem bildirimi: Cesaret Müsabakası başlayacak. Oyuncular lütfen oyun alanına girmeye hazırlanın.

“Whoosh~!”

7203654 numaralı oyun alanına gönderilmiştim. Karşımda büyük parlak gözleriyle bana bakan zayıf bir kız büyücü vardı. Biraz sonra neredeyse benim bayılmamı sağlayacak bir şey söyledi. “Eh? Büyük kardeş senin ekipmanlarının hepsi nasıl kırmızı oldu? Şehirde boya yapabileceğimiz bir yer mi var? Nerede boyattın? Ne kadar maliyeti oldu?”

O anda aniden XX Sims isimli oyunu hatırladım. O tür sıkıcı oyunlarda sadece sağılan oyuncular vardı. Oyun ücretsiz olduğunu söylüyordu ama sanal kıyafetler satarak para kazanıyordu. Verilerim ve tahminlerime dayanarak büyük olasılıkla o oyunun içinde ki sanal iç çamaşırları gerçeklerinden daha pahalı oluyordu. Özellikle bu herhangi bir sutyen giymemeyi tercih eden narsist ve cahil genç kızlar paralarını sanal iç çamaşırı alarak harcıyordu. Her neyse bugünkü genç neslin kızlarının çoğu bile herhangi bir sutyen giymiyordu.

“Büyük kardeş çok yakışıklısın. Ekipmanların da çok iyi. Karın olmamı ister misin? Video çe………”

Daha lafını bitiremeden beyaz ışığa dönmüştü. Mırıldandım “Özür dilerim ama tamamen gelişmemiş, özellikle beyinsiz ve aptal kadınlarla ilgilenmiyorum.”

İlk maç 3 saniye içinde bitmişti ve ben hemen oyun alanından dışarı transfer edilmiştim. Şanslıyım ki yanımda pazar yeri vardı.

Hızlıca dün Çatlak Savaşçının grubundan elde ettiğim ekipmanları yüksek fiyata satışa koydum. Bu para haram olarak düşünülebilirdi. Shan Shan’ın bu konuyu bilseydi nasıl hissedeceğini merak ediyordum. (Ç.N: Etme merak boşver o kız sana yaramaz Lin Fan.. )

Bunu düşünürken aniden kendimi büyük bir kalabalıkla çevrelenmiş olarak buldum ve çoğu da kılıcını çekmişti. İsmim zaten kırmızıydı ve daha fazla kırmızı olamazdı.

İnsanlar servet elde edebilmek için her şeyi yaparlardı. Kim bilir kaç kişi benim en üst düzey ekipmanlarımı kıskanıyordu. Şehirde yürümek ve onlara göstermek daha büyük risklere davetiye verirdi.

Kılıcımı çektim ve sallayarak “Neye bakıyorsunuz? Ekipmanlarımı almayı mı düşünüyorsunuz?” Dedim.

2 büyücü çoktan Patlayan Alev için sihirli sözler söylemeye başlamıştı ve birkaç şövalye de benim üzerimde Saldırı yeteneğini kullanmaya hazırlanmıştı. Kırmızı birini öldürüp ekipmanlarını çalma savaşı her an başlayabilirdi.

“Whoosh~!”

Ateş kırmızısı bir figür aniden önüme geldi ve onun bir gündür görmediğim Shan Shan olduğu ortaya çıktı.

“Siz çocuklar ne istiyorsunuz?” Talihsiz birini soymak mı?” Shan Shan çevredeki kalabalığa baktı ve elf kılıcını güzel bir yay şeklinde havada salladı. “Eğer bunu yapmak istiyorsanız önemli değil ama bunu iyi düşünün. Siz Green Veggies’in ve Murong Shan Shan’ın gelecekteki klanıyla uğraşmak ister misiniz? Eğer birisi bugün bir şey yaparsa ben o kişiyi 0.seviyeye düşene kadar öldüreceğime yemin ediyorum. Asla durmayacağım.” (Ç.N: o benim erkeğim dokundurmam uleyn 😀 )

Biraz etkilenmiştim. Her ne kadar bu insanlarla savaşmaktan korkmasam da turnuvadan önceki önemli bir anda seviye düşmeye yada ekipman düşürmeye izin veremezdim.

O özellikle böyle dişlerini gıcırdatırken ve bu kadar şiddetle konuşurken çok güzel gözüküyordu. Neredeyse deneyecek olan birkaç kişi sessizleşmişti ve bazılarının da ona bakarken ağzı sulanmaya başlamıştı.

Gerçekten de bu kalabalık hep beraber bize saldırmaya karar verirse beni ve Shan Shan’ı döverek öldürürlerdi. Ancak öndeki oyuncuların bize karşı hayatta kalmasının yolu yoktu. Özellikle ben ve Shan Shan arasında ki savaşın kaydının izlenmesinden sonra saldırı gücümüzün bilgisi birçok kişi arasında tanınmış ve bu en korkutucu faktör olmuştu. Şehrin ortasında kırmızı adımla dursam bile belki de kimse hamle yapmaya cesaret edemezdi.

Kalabalık hemen dağıldı ve bende Shan Shan’ı hızlıca katedralin içine çektim. İçeride çok fazla insan yoktu. Beni öldürmek isteyecek birileri olsaydı bile Shan Shan ve benim güçlerimiz birleştiğinde onları kolaylıkla hallederdik.

Shan Shan bana şaşırmış bir şekilde bakıp “Lin Fan senin adın nasıl bu kadar parlak kırmızı oldu? Dışarıda kimi öldürdün? Birçok kişi öldürmüş olmalısın değil mi?” Dedi.

“Bunun için endişelenme. O aptal Çatlak Savaşçıydı. Dün gece patronumu ve 2 tane meslektaşımı öldürmek için adam toplamış. Onları kurtarmak için gittim ve birkaç kişi öldürdüm. Bu yüzden ismim böyle kırmızı.”

Shan Shan tatlı bir şekilde gülümseyip “Bu sabah forumda ki en popüler konu olan ‘Öfkelenip bana meydan okumayın – Hatırlayın bu hikayede ben bir yeraltı patronuna karşıyım.’ Senin tarafından paylaşılmadı mı? Çok dikkatli bakmadım. Bir alanda ki oyuncu öldürme videosu gibi gözüküyordu. O sen olmalısın değil mi?” Dedi.

“Yani zaten bunu biliyorsun. Bu arada dün gece ne zaman eve gittin? Bir şey oldu mu?”

Bana şaşırmış gibi baktı ve daha sonra dudaklarını ısırarak “Bunun hakkında konuşmayalım. Oh doğru. Bireysel turnuvada orijinal ödülün yanında para ödülünün de olduğunu duydum. Şampiyon 500.000 RMB (236.932 TL) alacakmış. Planın ne?” Dedi.

Dün gecedeki mesele hakkında mutlu olmadığını görünce daha fazla üstelemedim ve sadece cevapladım. “Bu kadar çok parayla eğer kazanabilirsem ev alıp bir kızla evleneceğim. Tabi ki ben….”

Shan Shan sırıttı ve alay eder gibi “Bu kadar erken evlenmek istiyorsun. Bu kalbinde birinin olduğu anlamına mı geliyor?” Dedi.

“Evet. İş yerimde ki kadın rahip hakkında ne düşünüyorsun?”

“Doğruyu mu söylememi istiyorsun yoksa yalan mı?”

“Tanrım… Tabi ki doğruyu duymak istiyorum.”

“Şey…um…Eğer o senle evlenmek isterse bunun sadece inek gübresine saplanan bir çiçek gibi olacağını düşünüyorum.” (Ç.N: haykırdım ahsfasfsaf )

Bunu söyledikten sonra masum bir görüntü takındı. Büyük parlak gözleriyle bana bakıyordu.

Kahretsin.. Benim ciddi soruma şaka yapmak…

Zaman hızlıca ilerledi ve bir sonraki maçın zamanı geldi. Shan Shan ve ben aynı andan katedralden transfer edildik.

Bu sefer rakibim 25.seviye büyücüydü. Onun çok iyi olduğu düşünülebilirdi. Sonuçta bu turnuva yüzünden oyuncuların çoğu seviye atlamak için zaman bulamıyordu. 25.seviyesiyle kesinlikle şehrin ilk yüzündeydi. Ama maalesef benimle 2. turda karşılaşmıştı. Sadece onun şansının oldukça kötü olduğunu söyleyebilirdim.

Büyücü tüyler ürpertici bir şekilde gülerek “Kardeşim sana bir şey sorabilir miyim? Bu Green Veggies Temptation’ın telefon numarası nedir? Yada onun QQ numarası da olur. Lütfen bana söyler misin?” Dedi. (Ç.N: QQ chat programı söylemiştim ama yenileyim 😀 )

Boş boş baktım ve şaşırmış bir şekilde “Onunla çıkmak mı istiyorsun? Ona dayanamayacağından endişeliyim. Biliyor musun hatta o bacaklarını tamamen açarak uyuyor….” Dedim.

Büyücü ağırca terledi ve “Uh. Bu öyle değil. Ben sadece ona hayranım. Şimdi ayrılıyorum.” Dedi.

“Oh. Savaşmayacak mısın?”

“Ben kaybettim. Hoşça kal.”

Gölgesi oyun alanından dışarı uçtu. Bu adam şehre dönmüştü…

Önceki Bölüm                                                           Sonraki bölüm

———–ÇEVİRMEN NOTU————-

Oooo 😀 2. savaş neydi öyle kan, organlar, haykırışlar falan her yerdeydi 😀 bir an hiç bitmeyecek sandım hatta 🙂

Kızlar ilk 2 turda ne yaptı? Şuan ilk kaçtalar? Lin Fan 3. turda nasıl bir düşmanla savaşacak? Xue Han + Lin Fan evliliği olacak mı? Olursa nikah şahitleri kim olacak? Merak mı ediyorsunuz? O zaman bekleyin okuyun ve öğrenin…

Virtual World The Legendary Thief ­ 91.Bölüm Titanların Savaşı ( Cesaret Müsabakası – 20 )” üzerine 39 yorum

  1. Bende bekliyorum; adı kırmızı yarışmadan men edilecek 😀 Neyse bu da iyiydi. Ellerinize sağlık. Teşekkürler bölüm için.

    Beğen

  2. Elinize Sağlık 🙂 Yuh iş ne ara evliliğe geldi 😀 Bu arada bana mı öyle geldi yoksa sağdaki yer %3,33den %2,80e mi düştü 😀

    Beğen

  3. eline sağlık iyi güldüm özellikle ikinci savaşta 😀

    shan shan evliliğe karşı çıkmadı ama yorumu iyi kodu 😀

    Beğen

    1. La ne alaka 😀 bağış geldikçe artmıyor bağış geldikçe gelecek bölüm arıyor belirli bir bölüm sayısı var o sayıya ulaşınca bölümler çıkacak o sayının artması demek bir yada birden fazla bölüm hazır demek azalması da bağış geldi demek D:

      Beğen

        1. 1 yada 2 tam hatırlamıyorum o kadar gün önce başladığımı varsayarsan 2 gun once 7 bölüm bugun 2 bölüm attım 9 etti üstüne 5 fazla olsa 14 ben bu 14 u nasıl 2 gunde ceviriyorum 😀

          Beğen

        1. Bak dediğin şeye göre 5 bölüm olsa elimde bu %6.66 yı bosver duz hesap %5 desen sağ ustdekı tabloya %100 ıcın bunun 20 katı lazım 5*20=100 tek basıma 1 haftada bunu nasıl yapıyorum 😀

          Beğen

  4. Hocam %100 olunca Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou bu serinin bir kitabını yayınlarsanız çok muhteşem olur bu seri yarım kalmasın 🙂

    Beğen

  5. gölgesinden hızlı çevirmenizmiz useless dayanamaz onuda seri listesine katar birde yeni geldi bombası olarak 10 bölüm paylaşır inancım tam bu konuda ona 😀 ( hayal kurdu keşke dedi ağzının suyu aktı 😀 )

    Beğen

  6. Tmm kardesim yaptigin isi takdir ediyorun senin gibi cevirmen yok piyasada. Light novel okumaya yeni basladim 4. Idi bu ozellikle okumak istedim lms ilk light novelim ilerde cerirsen cok memnun olurum.

    Beğen

  7. Bakmadim bir suredir ama 4 ay oldu hic sanmiyom dedigim iler zamanin olursa cerirsin zaten thiefi hafta 3 bolum falan cevirecen eskisi gibi gunde 10 bolum atmican:) atg de kac bolum bilmiyorumda sen onuda guncele getirirsin yakinda o isik var sende 🙂

    Beğen

  8. Hayirlisi ortak acelem yok beklerim. Benimde okul baslicak zaman cabuk gecer olurda birakirsan cevirmenligi haber ver ortadan kaybolan cevirmenlere deli. Oluyom 🙂

    Beğen

    1. Geçen hafta ing çevirmenın işi vardı çevirmedi haliyle bende çevirmedim bekliyorum suan şimdi başladı 92 cıktı ama turnuva 95 e bitio dırek 95e kadar atmayı düşünüyorum

      Beğen

Yorum bırakın